Mūsų partneriai

Veikianti nuo 2013 metų, gamykla „Art Glacio“ garsėja išskirtine ledų kokybe. Didelis dėmesys skiriamas ingridientų kokybei bei kruopštus ir meistriškas gamybos procesas pagal autentiškus ir tradicinius receptus iškelia „Art Glacio“ ledus į skaniausias aukštumas. Visa tai lemia jų misija — gaminti tik aukščiausios kokybės ledus.

1979 dviejų brolių įkurta ledų gamykla „Koral“ per daugiau nei 40 veiklos metų sugebėjusi užaugti iki didžiausio ledų gamintojo Lenkijoje! Šie ledų meistrai kiekvieną sezoną mus džiugina naujais skoniais ir jau klasika tapusiais ledais.

2018 m. pradžioje Vilkaviškyje atidaryta kavos skrudykla COFFEE CRUISE.
Skrudykla įsikūrusi atokioje nuo miesto vietoje, netoli vandens telkinio ir miško, toliau nuo judrių gatvių, todėl užtikriname, kad kava yra ruošiama gaivioje ir švarioje aplinkoje.

Įsikūrusi prieš daugiau nei 25-erius metu „Kilargo“ ledų gamykla iš pradžių buvo mažas šeimos verslas, gaminantis vieną vienintelį produktą – ledų sumuštinius. Šiandien tai viena didžiausių ledų gamyklų centrinėje ir rytų Europoje, o jų pagrindinis prekinis ženklas – Augusto – atpažįstamas ledų mėgėjų ir Lietuvoje.

Šaldytų produktų gamintojas „Miltinuko receptas“ rinkoje nuo pat 1998 metų. Šios įmonės pasididžiavimas — aukšta kokybė, kuri leidžia užimti vieną didžiausių sostų šaldytų produktų rinkoje Lietuvoje.

Mažieji mūsų draugai veganiški ankštinių daržovių kukuliukai. Gaminami kiek įmanoma draugiškesniu aplinkai būdu, pradedant nuo žaliavų ir baigiant pakuote. Mažas verslas gimęs iš didelės meilės veganiškam maistui!

Kai norite kažko sušildančio jums galime pasiūlyti puikiųjų Skanovės arbatų! Paruoštos iš vaisių tyrių gali būti paruoštos tiek su šiltu vandeniu ir tapti skania arbata, o užpylus šaltu vandeniu turite puikų sveikesnį gaivinantį gėrimą!

„Skonio paslaptis“ teigia,kad jų misija yra pamaitinti išalkusį žmogų ir puikiai tai išpildo savo kokybišku šaldytu maistu už prieinamą kainą.

Pirmoji koldūnų gamintoja Lietuvoje, „Tavijuta“ nuo 1990 metų puoselėja šaldytų produktų gamybos tradicijas, kas ir jaučiasi jų produktų kokybėje ir skonyje.

Meniu