Koldūnai „Pielmieni“ su jautienos ir kiaulienos įdaru 900g

4.75

Aprašymas

Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, jautiena 25%, kiauliena 25%, vanduo, svogūnai, kiaušiniai, druska, rapsų aliejus, juodieji pipirai.
Paruošimo būdas: Įdėkite koldūnus į sūdytą verdantį vandenį, virti kol koldūnai iškils į viršų, po to virkite papildomas 5-7 minutes ant vidutinės ugnies. Pateikti pagardinus sviestu.

Maistingumas 100 g
Energinė vertė 1373kJ / 328kcal
Riebalai 17,85 g
-iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,7 g
Angliavandeniai 29,75 g
-iš kurių cukrų 1,8 g
Baltymai 11,66 g
Skaidulinės medžiagos 1 g
Druska 0,7 g

Papildoma informacija

Gamintojas

Mooroz

Svoris

900g

Sudėtis

be pieno ir jo produktų, be riešutų / be žėmės riešutų, be sintetinių priedų, be sojos

Kilmės šalis

Meniu