Aprašymas
Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, jautiena 25%, kiauliena 25%, vanduo, svogūnai, kiaušiniai, druska, rapsų aliejus, juodieji pipirai.
Paruošimo būdas: Įdėkite koldūnus į sūdytą verdantį vandenį, virti kol koldūnai iškils į viršų, po to virkite papildomas 5-7 minutes ant vidutinės ugnies. Pateikti pagardinus sviestu.
Maistingumas | 100 g |
---|---|
Energinė vertė | 1373kJ / 328kcal |
Riebalai | 17,85 g |
-iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 6,7 g |
Angliavandeniai | 29,75 g |
-iš kurių cukrų | 1,8 g |
Baltymai | 11,66 g |
Skaidulinės medžiagos | 1 g |
Druska | 0,7 g |