Aprašymas
Sudedamosios dalys: vanduo, cukrus, vaflinis puodelis 7,9% (kvietiniai miltai, rapsų aliejus, cukrus, tešlos kildymo medžiaga: natrio bikarbonatas (soda), druska), nugriebto pieno milteliai, pieno baltymai, rafinuoti kokoso riebalai, dekstrozė, gliukozės sirupas, emulsiklis: riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai (karageninas, guaro derva, karbosimetilceliuliozė), persikų kvapioji medžiaga, dažikliai: beta karotenas; betaninas. Galimi riešutų pėdsakai.
Maistingumas | 100 g |
Energinė vertė | 673 kJ/ 160kcal |
Riebalai | 5,3 g |
-iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 4,6 g |
Angliavandeniai | 24,8 g |
-iš kurių cukrų | 19 g |
Baltymai | 3 g |
Druska | 0,1 g |